Kleding bestellen kan weer!

Er kan weer kleding besteld worden, en wel via de nieuwe speciale AGU-WV Eemland Website.
www.agu.com/wv-eemland.

Je hebt deze kleding onlangs ook kunnen passen op de pasavonden. De website is open vanaf heden tot en met 11 juni. Daarna gaat de webshop dicht. De levertijd is ongeveer 8 tot 10 weken. De volgende bestelperiode zal begin september zijn.

Deze kleding is qua uiterlijk gelijk aan die van Bioracer. Je hoeft dus ook niet deze kleding te bestellen als je voldoende kleding hebt. Wij bedanken Bioracer voor de samenwerking de afgelopen jaren.

De prijzen van AGU zijn vergelijkbaar met die van Bioracer. Bovenkleding is over het algemeen iets goedkoper, broeken iets duurder. De Performance lijn van AGU is vergelijkbaar met de Icon van Bioracer. En de Elite met de Epic lijn van Bioracer. Er is geen Aeropak beschikbaar in de Performance variant.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Ronald Bouman via kleding@wveemland.nl.

Reglement dragen van clubkleding

CLUBKLEDING = VERPLICHT! Sponsoren zijn van groot belang voor onze vereniging. Wij zijn dan ook heel blij met onze (nieuwe) sponsoren, die het mogelijk maken dat we op een mooie baan kunnen rijden, trainingskampen én wedstrijden, zoals de Nationale Veldrit, kunnen organiseren en vele andere zaken op de club kunnen realiseren. Zonder sponsoren geen wieleractiviteiten! Die sponsoren verwachten daar wel iets voor terug. Ze betalen veel geld om hun naam om jouw shirt en broek te zetten! Het is dus ook logisch dat jij in je clubkleding rijdt bij wedstrijden en trainingen op het clubparkoers. Dat wordt ook door de KNWU verplicht: “De leden van de vereniging zijn verplicht tot het dragen van de clubkleding in wedstrijdverband”, aldus het reglement. Helaas wordt dit niet altijd gedaan.  Het bestuur gaat er daarom van uit dat iedereen in de clubkleding rijdt. Goed om te weten is dat zowel het bestuur als de wedstrijdjury gemachtigd zijn sancties op te leggen, bijvoorbeeld een startverbod. Kortom, verschijn je bij een wedstrijd toch aan de start in een ander tenue dan het clubtenue, dan mag je niet starten!

 Met onze clubsponsoren zijn afspraken gemaakt over het dragen van de clubkleding. Houden clubleden (renners, trainers, begeleiders, bestuur) zich niet aan deze regels, dan kunnen sponsoren zich terugtrekken, wat de club in financiële problemen zou brengen!

  1. Ieder lid van de vereniging draagt verplicht de laatste clubkleding bij trainingen en wedstrijden. Deelname aan trainingen en wedstrijden is niet mogelijk in andere club- en oude sponsorkleding of eigen kleding.

  2. Leden kunnen kleding kopen via deze pagina.

  3. Bij schade of te kleine maatvoering kan de kleding niet worden geruild. U dient zelf voor vervanging te zorgen.

  4. De kleding wordt na bestelling en betaling verstrekt i.o.m. de kledingcoördinator.

  5. Bij alle door de club georganiseerde wedstrijden en trainingen is verder het dragen van een helm verplicht.

  6. Bij overtreding van deze afspraken is het bestuur gemachtigd om sancties aan de clubleden op te leggen (bijv. startverbod wedstrijden of geen deelname aan training).


Klik hier voor het assortiment

>>>Voor bestellen, klik hier<<<