Reglement dragen van clubkleding.

Met onze clubsponsoren zijn afspraken gemaakt over het dragen van de clubkleding. Houden clubleden (renners, trainers, begeleiders, bestuur) zich niet aan deze regels, dan kunnen sponsoren zich terugtrekken, wat de club in financiële problemen zou brengen!

 1. Ieder lid van de vereniging draagt verplicht de laatste clubkleding bij trainingen en wedstrijden. Deelname aan trainingen en wedstrijden is niet mogelijk in andere club- en oude sponsorkleding of eigen kleding.

 2. Leden kunnen kleding kopen via de deze pagina.

 3. Bij schade of te kleine maatvoering kan de kleding niet worden geruild. U dient zelf voor vervanging te zorgen.

 4. De kleding wordt na bestelling en betaling verstrekt i.o.m. de kledingcoördinator.

 5. Bij alle door de club georganiseerde wedstrijden en trainingen is verder het dragen van een helm verplicht

 6. Bij overtreding van deze afspraken is het bestuur gemachtigd om sancties aan de clubleden op te leggen (bijv. startverbod wedstrijden of geen deelname aan training).


Klik op de bovenstaande afbeelding voor het assortiment!

===================================================================================================================================================================

Laatste nieuws (09-06-2022)

KLEDING IS BINNEN
De kleding van Bioracer is grotendeels binnen. We gaan dinsdag 14 juni beginnen met uitleveren op de club. We starten om 18.45.

Voor het NK jeugd van aanstaande zaterdag willen we in het nieuw rijden. We zoeken een oplossing voor degenen voor wie de kleding nog niet binnen is of die niet hebben besteld.
Voor degenen die het thuis bezorgd hebben gekregen hoef je daarvoor dus niet naar de club. De gratis sokken worden dinsdag bij ophalen meegegeven, voor degenen die de maat hadden doorgegeven.
Houd de verdere berichtgeving in de gaten.
Ronald Bouman Kleding commissie 

====================================================================================================================================================================

Je kunt nu online de nieuwe kleding bestellen via de website van Bioracer. Volg onderstaande stappen om succesvol en snel kleding te kunnen bestellen:

 1. Klik hier voor je bestelling.
 2. Maak daar je eigen account aan en registreer je. Als je dit hebt gedaan kom je in de WV Eemland webshop terecht.
  1. In het tabblad Info zie je onderstaande teksten ook staan.
 3. Je bestelt hier je kleding. Heb je de nieuwe kleding al gepast dan weet je wat de maten zijn. Heb je niet vooraf gepast, kijk dan goed maar de maattabellen die online bij de kleding staan ( speciale aandacht voor de maten van de ritsbroeken). Let ook goed op de verschillende series. Icon is de basis en Epic is meer de race uitvoering.De kinderserie, met de maten K1 t/m K6, valt onder de categorie: “Heren Icon”.
 4. Per artikel kies je de juiste maat en hoeveelheid.
 5. Twijfel je welke kleding je nodig hebt? We hebben een flyer van de kleding-opties bijgevoegd. Op de website van Bioracer is natuurlijk ook informatie te vinden.
 6. Kies vervolgens de locatie waar je de kleding wil laten bezorgen. Er zijn twee opties:
  1. Op de verenging, dat is de gratis optie;
  2. Op een door jou gekozen adres, dan zijn er wel bezorgkosten.
  3. Wanneer je van bestelwijze veranderd, moet je de pagina verversen (druk bovenaan op de adresbalk en druk op enter) anders wordt die aanpassing niet meegenomen. Dit is een technisch probleem waar aan gewerkt wordt. Let daar dus goed op.
 7. Controleer je bestelling goed. Zit de juiste kleding erbij en heb je de juiste maat
 8. Vervolgens kan je betalen.Let op: Pas na betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.
 9. Bestellingen verlopen in bestelperiodes..
 10. Zowel Bioracer als de vereniging zullen je op de hoogte houden van de voortgang.We houden rekening met 8 weken levertijd.
 11. Bestel je bij de eerste bestelronde meer dan 3 items (sokken uitgesloten) of voor meer dan 100 euro. Dan krijg je van de vereniging een paar mooie WV Eemland – Grutto sokken cadeau, zie voorbeeld in de webshop.
  1. Mail een kopie van je orderbevestiging naar hieren vermeld hierbij de maat en kleur sokken welke je wilt ontvangen.
  2. De sokken kan je na bericht afhalen bij de club.
 12. Er zijn nog arm- en beenstukken, handschoenen en sokken op voorraad met WVE logo. Heb je interesse, mail dan; via hier.
  1. Via Bioracer worden geen arm- en beenstukken aangeboden.
  2. Bij het ontwerp van de nieuwe kleding zijn de boorden van het shirt en de broek expres zwart gehouden. Als je al zwarte arm en/of beenstukken hebt kan je die dus prima gebruiken.

Mochten er vragen zijn dan kan je dat melden bij; via de mail hier aan Ronald Bouman.