Kleding bestellen kan weer!

Je kunt deze maand tot en met 14 januari weer kleding bestellen. Die bestelling zal in de week van 25 maart binnen moeten komen zodat je er in het wegseizoen in kunt uitblinken! De bestellingen die zijn gedaan t/m 4 november worden in de 3e week februari verwacht.

De volgende bestelronde is in maart, de exacte datum volgt nog. Die kleding zou je dan eind mei moeten ontvangen.

 

Reglement dragen van clubkleding

CLUBKLEDING = VERPLICHT! Sponsoren zijn van groot belang voor onze vereniging. Wij zijn dan ook heel blij met onze (nieuwe) sponsoren, die het mogelijk maken dat we op een mooie baan kunnen rijden, trainingskampen én wedstrijden, zoals de Nationale Veldrit, kunnen organiseren en vele andere zaken op de club kunnen realiseren. Zonder sponsoren geen wieleractiviteiten! Die sponsoren verwachten daar wel iets voor terug. Ze betalen veel geld om hun naam om jouw shirt en broek te zetten! Het is dus ook logisch dat jij in je clubkleding rijdt bij wedstrijden en trainingen op het clubparkoers. Dat wordt ook door de KNWU verplicht: “De leden van de vereniging zijn verplicht tot het dragen van de clubkleding in wedstrijdverband”, aldus het reglement. Helaas wordt dit niet altijd gedaan.  Het bestuur gaat er daarom van uit dat iedereen in de clubkleding rijdt. Goed om te weten is dat zowel het bestuur als de wedstrijdjury gemachtigd zijn sancties op te leggen, bijvoorbeeld een startverbod. Kortom, verschijn je bij een wedstrijd toch aan de start in een ander tenue dan het clubtenue, dan mag je niet starten!

 Met onze clubsponsoren zijn afspraken gemaakt over het dragen van de clubkleding. Houden clubleden (renners, trainers, begeleiders, bestuur) zich niet aan deze regels, dan kunnen sponsoren zich terugtrekken, wat de club in financiële problemen zou brengen!

  1. Ieder lid van de vereniging draagt verplicht de laatste clubkleding bij trainingen en wedstrijden. Deelname aan trainingen en wedstrijden is niet mogelijk in andere club- en oude sponsorkleding of eigen kleding.

  2. Leden kunnen kleding kopen via deze pagina.

  3. Bij schade of te kleine maatvoering kan de kleding niet worden geruild. U dient zelf voor vervanging te zorgen.

  4. De kleding wordt na bestelling en betaling verstrekt i.o.m. de kledingcoördinator.

  5. Bij alle door de club georganiseerde wedstrijden en trainingen is verder het dragen van een helm verplicht.

  6. Bij overtreding van deze afspraken is het bestuur gemachtigd om sancties aan de clubleden op te leggen (bijv. startverbod wedstrijden of geen deelname aan training).


Klik hier voor het assortiment

>>>Voor bestellen, klik hier<<<