Wielrentoernooi voor basisscholieren.

De foto’s van 16 september 2017.

Wielrentoernooi voor basisscholieren op zaterdag 16 september.  (Met doelgroep 3 t/m 8).

Hou je van hard fietsen, heb je een fiets en wil jij het op een echte wielerbaan opnemen tegen leeftijdsgenoten? Doe dan mee met het Wielrentoernooi (Dikke Banden Race) van Wielervereniging Eemland tijdens de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker op deze dag. Op deze dag met veel wielersfeer, kan ook jij met deze Amersfoortse klassieker zelf racen op een veilig en afgesloten parkoers.

Je kan meedoen met elke fiets. Een omafiets, Mountainbike, racefiets het maakt niet uit. De fiets moet wel technisch in orde zijn en wordt vooraf gecontroleerd of de remmen het doen en of alles goed vastzit. Een helm dragen is verplicht. Heb je geen helm dan kan je er 1 lenen van de Wielervereniging. Wie worden de nieuwe schoolkampioenen van 2017?
Op zaterdag 16 september moet je 30 min voor de start melden in de kantine van WV Eemland. Hier krijg je een startnummer dat je op je shirt moet spelden. De speldjes krijg je uiteraard van ons.
We rijden eerst met elkaar een proefrondje zodat je weet hoe het parcours is.
Daarna starten we in 3 groepen. Jongens en meiden starten gelijk:
groep 3 en 4 start om 15.00 uur. Jullie rijden 1 ronde van 1500m.
groep 5 en 6 start om 15.15 uur. Jullie rijden 2 ronden van 1500m.
groep 7 en 8 start om 15.30 uur. Jullie rijden 3 ronden van 1500m.
Na de finish van de derde groep, worden de eerste drie geplaatsten per groep gehuldigd op een officieel podium en maken we een groepsfoto van alle deelnemers en iedereen krijgt een prijs, want je ontvangt van de WV Eemland een stoere cap en aan deze wielerhappening zijn ook nog eens geen kosten aan verbonden!

 

Zou je nu al willen wielrennen dan kan dat natuurlijk ook. Kom dan eens kijken en meedoen bij de trainingen.

Kijk op onze website bij de jeugd en meld je aan voor een proeftraining. www.wveemland.nl

Video editie 2016.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto’s en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die fotos en videos gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@sportamersfoortamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Voor de Amersfoortse basischolieren; schrijf je hier vóór 14 september in en doe ook mee!

Voor basisscholieren van buiten Amersfoort stuur een mail naar Fiets033 met de noodzakelijke gegevens van naam, adres, woonplaats, basisgroep, leeftijd, telefoonnummer en of je een begeleider meeneemt met ook zijn naam en telefoonnummer. Voor verdere vragen kan je ook hier terecht!  TOT ZIENS!