De Ronde van Zielhorst (v.h. Klein Zwitserland).

//De Ronde van Zielhorst (v.h. Klein Zwitserland).
De Ronde van Zielhorst (v.h. Klein Zwitserland).2018-05-16T17:30:40+00:00

 

 

WV Eemland organiseert jaarlijks de Ronde van Klein Zwitserland dit is een officiële KNWU-wedstrijd voor de jeugdcategorieën en nieuwelingen en junioren in het Bergkwartier te Amersfoort. Dit jaar wordt de wedstrijd voor het eerst verreden op het parkoers van de WV Eemland en de naam gewijzigd in De Ronde van Zielhorst. 

Zaterdag 26 mei 2018 organiseert WV Eemland De Ronde van Zielhorst, een landelijke jeugdwedstrijd op het eigen clubparcours op sportpark Zielhorst te Amersfoort.
Voor de ambitieuze jeugdrenners in district midden is dit een belangrijke wedstrijd: de wedstrijd is 1 van de 5 kwalificatiewedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap. Er zijn dus belangrijke kwalificatiepunten te verdienen om in aanmerking te kunnen komen voor deelname aan het NK op de weg op 17 juni in Steenbergen. Dat belooft dus een spannende strijd te worden op het scherpst van de snede.
Inschrijven voor deelname aan dit evenement kan voor jeugdrijders met een wedstrijdlicentie categorie 1 t/m 7 via de KNWU website.                                           

Zie ook de KNWU Kalender.