Route 50km

Route 80km

Route 130km

Er zijn drie afstanden waar je uit kan kiezen: 50 km, 80 km of 130 km. De start en finish voor alle drie routes is op Sportpark Zielhorst in Amersfoort. Uiteraard hebben we een ongekend mooie routes voor je ontworpen. Vanuit het Sportpark fiets je richting de Utrechtse Heuvelrug met haar vele heuveltjes, zoals o.a. de Amerongse Berg, Leersumse berg, Piramide van Austerlitz, Ruiterberg, Hoogstraat, Laan 1914. Je maakt flink wat klim- en daalmeters. Een prachtige ervaring dus! Je rijdt over flinke delen van het parcours van de Groeistad Klassieker zoals die al 19 keer is gereden door de topwielrenners van Nederland.

ROUTE AANDUIDING

De route wordt aangeduid met routepijlen. Deze pijlen zijn duidelijk te herkennen aan de kleur van de pijl en het WV Eemland en Fiets033 logo. Er zijn staat splitsingsborden op punten waar de routes zich splitsen.

Download hier het overzicht van de moeilijkheidsgraad voor alle afstanden.

STOPPUNTEN

Alle afstanden starten op Sportpark Zielhorst. Er zijn 2 stoppunten onderweg met foeragering (sportdrank, water, bananen, sinaasappels, krentenbollen, etc.). Ook kan je hier naar het toilet. En als je pech hebt met je fiets kan je deze laten repareren.

De sportvoeding voor alle deelnemers wordt dit jaar verzorgd door:

LAATSTE STOP: FINISHTERREIN

We finishen nadat je de laatste kilometer onder het rode vod bent gegaan en je de laatste sprint van vandaag hebt gereden op het wielerparcours van WV Eemland. Alle finishers worden ontvangen op het finishpodium waar de RondeMiss(ter) voor je klaar staan met de fotograaf. Na de huldiging en het interview met de speaker mag je genieten van een drankje en hapje. Je kan genieten van de muziek. Het is dan tijd om bij te komen en je verhalen te delen met je wielermaten. Uiteraard zijn alle fans welkom om iedereen te verwelkomen.