WV Eemland samen met Zonatlas

We horen het steeds vaker, Nederland moet meer verduurzamen. Wij als WV Eemland dragen hier graag ons steentje aan bij en daarom hebben wij de handen ineen geslagen met Zonatlas. Zonatlas is een online tool waarbij je in één oogopslag de zonpotentie van je dak kunt bekijken. Is uw dak geschikt? Vraag dan een vrijblijvende offerte op!

WV Eemland helpt onze leden graag om ook een stap te zetten richting een duurzamere wereld. Daarom hebben wij de volgende actie opgesteld voor onze leden: vraag vóór 1 juni een offerte op via www.zonatlas.nl en krijg bij aanschaf van 10 zonnepanelen 1 zonnepaneel gratis. Leden krijgen ook de mogelijkheid om dit extra zonnepaneel te doneren aan de club waardoor u de club helpt met het verlagen van de maandelijkse lasten. Geïnteresseerd? Hier is wat u moet doen:

  • Vraag vóór 1 juni een offerte op via zonatlas.nl
  • U ontvangt een direct een bevestigingsmail met een link waarmee u persoonlijke voorkeuren kunt aangeven en de offerte-aanvraag kunt bevestigen.
  • Vermeld bij de opmerkingen dat u lid bent van WV Eemland en ontvang bij aanschaf van 10 zonnepanelen 1 zonnepaneel gratis.
  • Wilt u het extra zonnepaneel doneren aan WV Eemland? Dit kunt u vermelden tijdens het intakegesprek.